Младински Совет Прилеп: Во финални подготовки и затворање на проектот WE CAN AND WE WILL

Млади средношколци од Прилеп имаа можност да учат и се стекнат со двонеделна практична работа на работно место во Грција, Хрватска, Португалија и Англија како дел од интернационални компании. https://www.youtube.com/watch?v=Qnk0QuFu6zY За време на престојот во странство, 16-те средношколци од Прилеп имаа практичната…