ЕВС – Најдобрата одлука во мојот живот

Да ги споделиш своето знаење, вештини и помош со оние на кои им треба – тоа е нешто посебно. Волонтерството е совршена шанса да го направиш тоа. Да бидеш волонтер значи да постанеш дел од свет без граници, стереотипи и дискриминации, свет…