Што им е потребно на младите? Што сакаат младите?

Слушнете го гласот на младите и препораките кои што произлегоа од нив во Поткаст 3 од серијалот „Зона на млади“ на Радио Пулс.

Активностите се дел од проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на овие активности не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.” #CHinMK

April 6, 2023

Written by:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X