Денес , Младинскиот Совет заедно со своите ЕВС волонтери Leonardo Motti, Jade Blrpre и ИНФО СЕГА и своите волонтери Gülay Dedebaş и Florian Henault , го посетивме Центарот за деца со посебни потреби „Ѕуница“. 

По повод денот на вљубените, одлучивме да ги посетиме децата во центарот и да им подариме љубов. Споделувавме насмевки, прегратки, бакнежи. Времето кое го поминавме со нив за нас беше бесценето, а се надеваме дека и за нив. 

Вниманието и љубовта се нешто кое е најпотребно кај луѓето. Пробајте да го споделувате почесто! 

Со вас мили луѓе, се гледаме повторно. 

Доколку сакате да ја погледнете целосната галерија притиснете тука. 

February 14, 2020

Written by:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X