За да влијаеме на локалните власти во унапредување на транспарентноста и да ги повикаме на одговорност за отворање на Младински Центар, а пред се земајќи ги во предвид препораките на младите луѓе беше подготвен Позициски документ.

Документот со препораки може да го погледнете ТУКА.

Активностите се дел од проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на овие активности не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.” #CHINMK

April 18, 2023

Written by:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X