Имаме чест да ви го претставиме првиот аудио поткаст кој што има за цел да даде повеќе информации за значењето и улогата на Младинскиот центар.

Активностите се дел од проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на овие активности не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.” #CHinMK

January 5, 2023

Written by:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X