Во продолжение слушнете ги нашите ентузијасти Михаела и Милена кои споделуваат свои размислувања за активностите кои би требало да ги нуди еден Младински Центар.

Активностите се дел од проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на овие активности не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.” #CHinMK

January 5, 2023

Written by:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X