Видео поткаст 3 „Биди креатор на својата автономна зона – Младински Центар“

Преку симулација, младите ги повикуваат на одговорност локалните власти да го исполнат тоа што им го ветиле – Отворање на Младински Центар во Прилеп.


Активностите се дел од проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на овие активности не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.” #CHinMK

X