Видео поткаст 1 „Биди креатор на својата автономна зона – Младински Центар“

Во видео поткастот, младите испраќаат мотивирачки и застапувачки пораки до локалните власти со цел да ги потсетат на нивното ветувањето – Отворање на Младински Центар во Прилеп.

Активностите се спроведуваат во рамките на проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот. #CHinMK

 

X