Македонец во Мајорка го забавува Светот

The Mallorca Boy, или Стефан од Македонија, ги забавува туристите на еден необичен начин.  Видеото објавено од BILD Mallorca веќе има 17 000 прегледи и голем број на позитивни реакции и коментари.

Со уникатен стил, харизма и несекојдневни додатоци, Стефан е веќе атракција на плажите во Мајорка.

Gute Nacht von der Playa de Palma mit The Mallorca Boyby: Onur Mero

Geplaatst door BILD Mallorca op dinsdag 15 augustus 2017