Младински Совет Прилеп овозможува ЕВС мобилност во Полска

Младински Совет Прилеп, заедно со партнер организацијата Eduq Association, објавува повик за ЕВС волонтер во Полска. Број на волонтери: 1 Организација: Eduq Association Место: Lębork,

Read more

Формирана нова мрежа – Младински Банки на Македонија

Aand Voila! Горди сме што можеме да споделиме со вас дека успешно ја формиравме Мрежата на младински банки Македонија! Младиинфо заедно

Read more

МЛАДИНСКИ СОВЕТ ПРИЛЕП: Младите практиканти  се вратија од Хрватска

Проектот „Ние можеме и ние ќе го направиме тоа“ има за цел да ја поттикне синергија помеѓу формалното и неформалното

Read more