Работилница на Тема: Дискрминација, предрасуди и стереотипи

На 22.03.2019 во СОУ Ѓорче Петров во Прилеп, во рамките на Светскиот ден за борба против расизмот Младински Совет Прилеп, Младинскиот Информативен и Советодавен Центар, ЕВС волонтерите и волонтерката од Peace Corps одржаa работилница на Тема: Дискрминација, предрасуди и стереотипи. На работилницата…