Интересни факти за музичката легенда Whitney Houston и нејзините најголеми музички хитови

Витни Елизабет Хјустон (09.август 1963 – 11.февруари 2012) била американски изведувач, актерка, продуцент и модел. Во 2009 година, Гинисовата книга

Read more

Потсетување на најголемите музички хитови од деведесеттите

Дали се сеќавате на најголемите музички остварувања од деведесеттите години? Со сигурност знаеме дека имате прекрасни сеќавања на овој период,

Read more