Billboard ја вброи „Proud“ на Тамара меѓу 12-те песни кои би можеле да победат на Евровизија !

Светски познатото списание Billboard ја вброи „Proud“ на Тамара Тодевска меѓу песните кои имаат потенцијал да го освојат првото место

Read more