Младински Совет Прилеп овозможува ЕВС мобилност во Полска

Младински Совет Прилеп, заедно со партнер организацијата Eduq Association, објавува повик за ЕВС волонтер во Полска. Број на волонтери: 1 Организација: Eduq Association Место: Lębork,

Read more

Фондација Robert Schuman објавува повик за 14 ЕВС волонтери во Полска!

Полската фондација Роберт Шуман објавува повик за 14 Европски волонтери, кои би сакале да бидат дел од Еразмус+ проектот: “(Dis)appearing (dis)abilities

Read more