Обука за младински лидери од проектот C.O.D.E aBc

Од 4ти до 11ти мај 2019 година се одржа 7 дневна обука за младински лидери во Бад Бланкенбург и Ерфурт, Германија. Целта на обуката беше младинските лидери од Македонија, Франција и Германија да се стекнат со вештини и знаења за интернационална младинска…