„ДОЛГАТА НОЌ“ СО 7,8 МИЛИОНИ ПОСТОВИ Е НАЈТВИТУВАН ТВ-НАСТАН ДОСЕГА

Третата епизода од последната сезона на „Игра на тронови“, насловена „Долгата ноќ“, стана најпопуларен телевизиски настан во историјата на Твитер.

Read more