“Perfect Simphony” на Ед Ширан и Андреа Бочели ја имаше својата прва изведба во живо

Дуетскиот мегахит “Perfect” на британскиот пејач и текстописец Ед Ширан конечно изведена во живо. Оваа песна е дел од третиот

Read more