Концерт на „Танец“ во Прилеп

На 04.07.2019 год. со почеток во 20:00 часот на сцената на Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе се одржи целовечерен концерт на националниот ансамбл „Танец“. Концертот ќе биде по повод 45-тото јубилејно изнадние на Фестивалот на народни инструменти и песни…