Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ за оваа недела !

Оваа недела на репертоарот во театарот „Војдан Чернодрински„ ги имате претставите „Демократија„ и „Пиреј“.  На 11.04.2019 год. (четврток) со почеток

Read more

Претстава „Казимир и Каролина“

На сцената на театарот „Војдан Чернодрински“ на прилепската публика ова сабота (23.02.2019) ќе и биде претставена претставата „Казимир и Каролина“.

Read more

Новогодишна Критична Маса 55

На 26.12.2018 година во Прилеп, во организација на #ПрипепНаТочак, започнува Новогодишната Критична Маса 55. Оваа критична маса е посветена на

Read more