Младински Совет Прилеп е во потрага по еден волонтер за долорочен ЕВС проект во Латвија !

Младински Совет Прилеп е во потрага по еден волонтер за долгорочен ЕВС проект „Be Ambassadors of Your Cultures“ во Латвија.

Read more

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за учество на Летен Камп во Детското село Песталоци во Троген, Швајцарија

Коалиција СЕГА во рамки на проектот “Имплементација на Конвенцијата на правата на детето во Р. Македонија” организира Летен Камп во

Read more