Македонското DJ дуо – Cyrillic со нов летен хит !

“Break My Heart” е насловот на новиот супер сингл на македонската ЕДМ атракција Cyrillic која од неодамна е ексклузивец на Скај Ај Ентертејмент. Се работи за модерна денс трака со моќни поп вокали во која суптилно е вградено, а истовремено силно изразено…