Занимливости за Виенскиот новогодишен концерт

Утринскиот Новогодишен концерт од Виенската филхармонија е навистина прекрасен настан за почеток на новата година, кој традиционално се одржува од

Read more

Новогодишна програма – Општина Прилеп

Oштина Прилеп ја објави својата Новогодишна програма, која ќе биде исполнета со културно-уметники перформанци и истата ќе траее од 25-31.12.2018

Read more