Подготвителни сесии за Македонски модел на Обединети Нации 2019

На 21.03.2019 година, во просториите на Младински Совет Прилеп се одржаа две сесии за подготвка за претстојниот Македонски модел на Обединети Нации 2019. Клубот на Младински Совет Прилеп, претставен од Клуб координаторот и делегатите ќе бидат дел од 6 различни институции/комитети на…