Покана за учество на вебинар „Младинско информативни методи за работа со млади во ситуација на НЕЕТ “

Кога: 30 октомври, со почеток во 11:00 часот Колку ќе трае? Час и половина! Цена за учество? БЕСПЛАТНО! Како да се регистирам? Кликни тука: https://epi.clickmeeting.com/neet/register

Read more

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за волонтери!

Коалиција на младински организации СЕГА во партнерство со организациите „Наша дјеца“од Зеница, Босна и Херцецовина и „Тачка комуникације“ од Панчево,

Read more

“ИНФО СЕГА Караван“ – Недела на граѓански организации во Македонија

По повод Недела на граѓански организации, ИНФО СЕГА Кавадарци заедно со Коалиција на Младински организации СЕГА, организира „ИНФО СЕГА КАРАВАН“

Read more

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО на ЛЕТЕН КАМП – ВО ДЕТСКОТО СЕЛО ПЕСТАЛОЦИ Троген, Швајцарија

Период на размена: 09.07.2017 – 22.07.2017 Датум на поаѓање: 09.07.2017 Датум на враќање: 22.07.2017 Цел: Учесниците ќе се здобијат со

Read more