Анкета „Младите и Европските Вредности“

Коалиција СЕГА е носител на проектот „Младите и европските вредности“  кој е финансиски поддржан од Владата на РСМ преку Програмата

Read more

Одржана Конференција „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“

На 21 јуни 2019 година, во хотел ТЦЦ Гранд Плаза во Скопје се одржа Конференција „Предизвици на практикување на волонтерство

Read more

Започна националната кампања „365 работнички права за младите!“

Од 01 јануари 2018 година, Коалиција СЕГА во соработка со Факултети.мк и Агенција за млади и спорт на Р. Македонија

Read more

Бојадисување и реновирање на фасадите во Прилепската стара чаршија!

Прилеп е еден од најубавите градови во Македонија, и тоа не е само затоа што е помеѓу топ четири места,

Read more