Што се случува на тренингот за младински работници во Италија?

Започна тренингот “StoryBorders 2” организиран од XENA Италија во соработка со Младински Совет Прилеп. Во текот на оваа работна недела, од 11 до 15 Септември, 15 учесници од Македонија, Босна, Грција и Унгарија, заедно со професионалци и експерти во областа на новинарството…