Прв Индекс за младински развој во Македонија

  На 18-ти декември 2018 година, во хотелот ТЦЦ Гранд Плаза во копје, Коалицијата на младински организации СЕГА го промовираше првиот Извештај за 2018 година од Индексот за младински развој Македонија. Во однос на категориите кои беа испитувани преку Индексот за младински…