Хуманитарна акција и литературно читање организирани по повод патрониот празник на СОУ „Ѓорче Петров“

На 01.04.2019 год. Младинската организација при СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп, во соработка со Младински Совет Прилеп, а поддржани од

Read more

Сакате ЕВС во Романија!? Сега имате можност

Волонтерски Центар Скопје објавува повик за двајца ЕВС волонтери на проект во Романија, со времетраење од 6 месеци (01.03.2018 – 31.08.2018). Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер на проектот

Read more