„ПИРЕЈ“ повторно на сцената на театарот „Војдан Чернодрински“

На 18.02.2019 год. со почеток од 19:30 часот на сцената на Народниот Театар „Војдан Чернодрински“ повторно ќе биде изведена претставата

Read more

Културен месец Јануари во театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Нов репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ За збогатување на културните манифестации, во текот на месец Јануари, во театарот „Војдан

Read more

Премиера на „Клетници“, ансамблот на театарот „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Во Петок, на 29.12.2017  од 19.30 часот, театарот „Војдан Чернодрински“ премиерно ќе ја изведе претставата „Клетници“ од Виктор Иго, во

Read more