Свингери” Ексклузивно во Прилеп! 16+

Најоригиналната и најконтроверзната претстава која ги исполни салите во регионот “СВИНГЕРИ”, со гостите од Србија Јелена Ѓукиќ, Даниел Ковачевиќ, Мариана Аранѓеловиќ и Михаило Лаптошевиќ, ЕКСКЛУЗИВНО ВО ПРИЛЕП.  
Резервирајте навреме и уживајте во урнебесната театарска претстава за која ќе се зборува со денови.
Краток опис на претставата:
Сексот е табу само меѓу познати, но кога се во прашање непознати, тогаш станува средство за комуникација! 
Модерна претстава за модерни времиња! Драма за паровите кои сакаат нови искуства! Приказна за смешната и сериозната страна на свингерајот! Претставата е за публика 16+


Локација: Дом на култура “Марко Цепенков” – Прилеп
Датум: 31.01.2017 година
Почеток: 20:00 часот
Влезници во студио “Тодор” , студио “Еma Place”, студио “Блондина”, млечен ресторан “Бектеш Хаус”, “ТОБАКО ПЛУС” и во продажната мрежа на:
www.kupikartizase.com (https://www.kupikartizase.com/Events/svingeri_2018)

Цена на билетите: 300 денари

Резервации и информации на телефонскиот број: 071/684-973