Подарок Ролс Ројс за неговиот 26ти роденден | Cardi B

За 26-тиот роденден на OffSet, Cardi B го изненади со Ролс Ројс пред пријателите и семејството, надвор од неговата забава на роденденот “The Set Gala”,  во средата вечерта во The MacArthur, во центарот на Лос Анџелес.

Раперот од Атланта беше исполнет со возбуда, извикувајќи: “Таа ми го купи!”, додека ја зграпчи својата свршеница во прегратка. Црвено-белата боја на екстериерот добро се вклопуваше во белиот ентериер и неговиот дијамантски часовник Wraith.

Cardi B го придружуваше својот маж во асиметричен, бело-златен фустан покриен со дијаманти и Сваровски кристали од колекцијата на Nicolas Jebran.

Среќен роденден на OffSet и од тимот на PULSE Radio.