Прилепско културно лето: Концерт на Октет Прилеп

Како дел од Прилепското културно лето, во среда, 18.07.2017, во просториите на НУЦК „Марко Цепенков“ – Прилеп, изложбен салон, со почеток во 20:00 часот, ќе се одржи концерт на Октет Прилеп.