Турска култура

Благодарение на нашиот волонтер Сезер Јуксел од Турција, имаме можност да научиме повеќе за Турската култура, музика, храна, сличностите според него кои што ги имаме ние како Македонци и тие како Турци, сето тоа предизвикува позитивни коментари.

Целата презентација може да ја погледнете тука.

Translate »