Дали имате слушнато за сирење со алва ?

Како да подготвите Сирење со алва?

Нашиот ЕВС волонтер Сезер Јуксел од Турција, подготви кратка презентација во која ги објаснува чекорите како се подготвува овој вид на сирење.

Погледнете ја презентацијата тука.

Translate »