На 4ти август започнува Outdoor фестивалот: When in Krusevo

Во периодот од 4-6 август 2017 ќе се одржи првиот outdoor фестивал на Крушевското езеро, When in Krusevo. Фестивалот ќе вклучува тури во МТВ, планинарење, параглајдинг, како и богата музичка програма. 

Распоред на активности на When in Krusevo:
 
04 Август, Петок
——————————————————
17.00 Пристигување и поставување на кампови
19.00 DJ загревање
21.00 The Backdoor Band
23.00 Dj Галоски
05 Август , Сабота
——————————————————-
10.00 МТВ Тура
10.00 Планинарска Тура
20.00 Dj загревање
22.00 DJ Crazy Славе
24.00 ФОЛТИН
02.00 Rootboy selector
06 Август, Недела
——————————————————–
10-16.00 тандем параглајдинг
12.00 посета на галерија Мартиноски
14.00 посета на музеи во Крушево
——————————————————–
 
За сите љубители на природата кој сакаат да земат учество во фестивалот можат истото да го направат на нивната веб страна.
 
За повеќе информации посетете ја веб страната на фестивалот (wheninkrusevo.mk) или официјалната Facebook страна на фестивалот.