Одлична преработка од страна на Стефан | The Mallorca Boy

Се сеќавате на The Mallorca Boy, Стефан од Македонија, кој ги забавуваше туристите на еден необичен начин? Видеото кое беше објавено на BILD Mallorca веќе има повеќе од 21 000 прегледи и голем број на позитивни реакции и коментари. 

Стефан овој пат, направи преработка на Дино Мерлин, која звучи одлично. Можеби Македонија е мала земја, сепак поседува голем број на музички таленти.

Нема потреба да ја споделувате веста, споделете го видеото!