MTV Artist to Watch: Grace Vanderwaal

MTV ја промовираше Grace Vanderwaal како next big thing на музичката сцена. Проверете и одлучете сами дали вреди целата врева која се крева поради Grace.

Grace беше дел од музичкото шоу America Got Talent, и преку нејзините настапи предизвика внимание кај светската музичка јавност. Неспорно дека Grace знае да пее, сепак времето ќе покаже дали ќе успее на Светската музичка сцена која не знае да простува.

Ако не можете да ја пуштете плејлистата, оригиналниот пост е на следниот линк