Летни школи на Прага за млади

SCHOLA EMPIRICA со задоволство го отвори 14-тото издание на „Прага Летни Школи“ за 2018!

Прага Летните Школи се седумдневни академски програми дизајнирани да регрутираат додипломски и постдипломски студенти од различни националности и академски средини за да уживаат за време на нивните летни одмори во уникатна академска и културна средина.

Проследете ги темите на кои што ќе можете да се приклучете:

Летните обуки ќе се одржат во Прага, Република Чешка, во период 1-8 Јули, 2018 година.

Посетете ја официјалната веб-страна за да ги откриете деталите за претстојните програми.
Веб-страницата ќе ве упати на поединечната страница за секоја летна програма која содржи информации за академици, логистика, фотографии, алумни, упатства за процесот на апликација и онлајн апликација.