International Prilep JAZZ Weekend

Градот Прилеп и оваа година Ве поканува на најновото издание на

Интернационалниот прилепски џез фестивал.

 

Годинава фестивалот ќе се одржи од 30.08.2018 до 01.09.2018 на Летната Сцена на НУЦК Марко Цепенков.

Следуваат голема забава и дружење со најголемите џез музички ѕвезди.

Во продолжение, погледнете го распоредот на концертите: