Ед Шаран, дел од новата премиера на Симсонови.

Ед Шеран ѕвони во новата година во стил. Секако, тој го имаше еден од најпродаваните албуми во 2017 година, го преврти светот и започна серија големи радио хитови. Но, да бидеме искрени, посетата на Спрингфилд е поголема зделка од било која друга. Ед го добива својот центар на внимание во Недела (7-ми јануари) на 29-та премиера на Симпсонови, пародија La La Land , каде што ќе свири на пијано во улога на Брендан. 

Во кратокиот преглед, Шеран ги фрла клучевите (со придружба на Лиса со саксофон), во еден момент се свртува и по испиена голтка од неговиот сок од грозје, и се жали “не аплаудираше”. И покрај слатката музика што ја прават двајцата, таткото Хомер Симпсон удира на ѕидот од кујната и се жали.

“Ти не си толку голем, но може да бидеш фантастичен “, и таа постојано паѓа на него неговиот талент”, изјави извршниот продуцент Al Jean за ЕВ во Јули за карактерот на Шеран. Всушност, постои љубовен триаголник кој се формира, како и со Нелсон, кој се обидува да ја импресионира Лиза со неговиот талент за пеење.
На прашањето „Каков е гласот на Нелсон?, “Па, ќе слушнете”, вели Jean со насмевка. “Тој пее “Сочувај го последниот танц за мене.. “со нови стихови. 

Погледнете ја најавата.