Drake со две нови песни ги изненади сите!

Во Саботата Drake ги изненади сите со неговите две нови песни God’s Plan (во стилот на Drake, соодветна за на радио) и Diplomatic Immunity (Драматична со оркестар и такви некој длабоки работи).

Исто така драматично ги најави двете нови песни на Твитер.

Авторските песни се дел од албумот “Signs” кој излезе во Јуни 2017 година. Песните исто така имаат колективно име Scary Hours.