Cyrillic со нова песна „Доволни“

Прилепското ДиЏеј дуо Cyrillic ја претстави својата нова песна со наслов „Доволни“ во соработка со Valery.

Песната е во продукција на Cyrillic, а музиката и текстот се во соработка со Дина Јашари.

Прекрасниот видео за песната е дело на уште еден прилепчанец Христијан Конески и истото е снимено Сиднеј, Австралија.

Уживајте !