По втор пат во Прилеп се организира рекреативно донаторско трчање !

Општина Прилеп, по втор пат во соработка со приватните стопански компании „ГЕНТЕРМ Македонија“, „Комфи Ангел“ и „Стопанска комора на Македонија

Read more

Заврши турнир во мал фудбал “Св.Никола“

По иницијатива на Локалниот спортски сојуз и Локалната самоуправа во Прилеп, во текот на овај месец традиоционално, се одржа турнирот

Read more