Усвоена Локалната младинска стратегија на Општина Крушево!

На 31.10.2018 година, Советот на општина Крушево ја усвои Локалната младинска стратегија на Општина Крушево. Локалната младинска стратегија е резултат

Read more

Покана за учество на вебинар „Младинско информативни методи за работа со млади во ситуација на НЕЕТ “

Кога: 30 октомври, со почеток во 11:00 часот Колку ќе трае? Час и половина! Цена за учество? БЕСПЛАТНО! Како да се регистирам? Кликни тука: https://epi.clickmeeting.com/neet/register

Read more