Oдржани првите регионалните музички награди – МАС 2019

Во арената „Штарк“ во Белград, на 29.01.2019, се одржа првото доделување на регионалните музички награди „Мјузик авордс серемони“ или МАС

Read more

Андре Риу во јуни во Македонија !!!

Современиот “крал на валцерот” како што го нарекуваат, или еден од најпопуларните интернационални музичари на денешницава, човекот кој го обединува

Read more