Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ за оваа недела !

Оваа недела на репертоарот во театарот „Војдан Чернодрински„ ги имате претставите „Демократија„ и „Пиреј“.  На 11.04.2019 год. (четврток) со почеток

Read more

Хуманитарна акција и литературно читање организирани по повод патрониот празник на СОУ „Ѓорче Петров“

На 01.04.2019 год. Младинската организација при СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп, во соработка со Младински Совет Прилеп, а поддржани од

Read more

Подготвителни сесии за Македонски модел на Обединети Нации 2019

На 21.03.2019 година, во просториите на Младински Совет Прилеп се одржаа две сесии за подготвка за претстојниот Македонски модел на

Read more