Втора обука за јакнење на капацитетите на Мрежата на младински банки

Претставник од Младински совет Прилеп заедно со други младински организации и претставници на општини од Македонија заеднички учеа на втората

Read more

Младински Совет Прилеп одржа конференција во Крушево за Промоција на Локалната Младинска стратегија

На 06 декември, 2018 година, се одржа Настан за Промоција на Локалната Младинска Стратегија во кафе пицерија Скар, во Крушево.

Read more

Повик за ангажирање на АСИСТЕНТ НА ПРОЕКТ во Младински Совет Прилеп

Младински Совет Прилеп е одржлива водечка организација на локално и регионално ниво, сигурен партнер во креирањето и спроведувањето на младинската

Read more

Усвоена Локалната младинска стратегија на Општина Крушево!

На 31.10.2018 година, Советот на општина Крушево ја усвои Локалната младинска стратегија на Општина Крушево. Локалната младинска стратегија е резултат

Read more

Покана за учество на вебинар „Младинско информативни методи за работа со млади во ситуација на НЕЕТ “

Кога: 30 октомври, со почеток во 11:00 часот Колку ќе трае? Час и половина! Цена за учество? БЕСПЛАТНО! Како да се регистирам? Кликни тука: https://epi.clickmeeting.com/neet/register

Read more