Занимливости за Виенскиот новогодишен концерт

Утринскиот Новогодишен концерт од Виенската филхармонија е навистина прекрасен настан за почеток на новата година, кој традиционално се одржува од

Read more

Зимска Школа за Дипломатска Комуникација, Протокол и Бонтон

Акедемијата за протокол и дипломатија објави повик за учество на третото издание на  “Зимска школа за димпоматска комуникација, протокол и

Read more

АНКЕТА: 25 ОТСТО ИСПИТАНИЦИ НЕ ПРОЧИТАЛЕ НИТУ ЕДНА КНИГА ВО 2018 ГОДИНА

Од вкупно 690 испитаници, 170 лица прочитале само една книга, 160 прочитале две книги, 130 прочитале три книги и 130

Read more

Новогодишна Критична Маса 55

На 26.12.2018 година во Прилеп, во организација на #ПрипепНаТочак, започнува Новогодишната Критична Маса 55. Оваа критична маса е посветена на

Read more

Новогодишна програма – Општина Прилеп

Oштина Прилеп ја објави својата Новогодишна програма, која ќе биде исполнета со културно-уметники перформанци и истата ќе траее од 25-31.12.2018

Read more