Хуманитарна акција и литературно читање организирани по повод патрониот празник на СОУ „Ѓорче Петров“

На 01.04.2019 год. Младинската организација при СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп, во соработка со Младински Совет Прилеп, а поддржани од

Read more

Работилница на Тема: Дискрминација, предрасуди и стереотипи

На 22.03.2019 во СОУ Ѓорче Петров во Прилеп, во рамките на Светскиот ден за борба против расизмот Младински Совет Прилеп,

Read more